Jaunā gada 2023 sagaidīšana Rīgā
LUXURY MAGIC NIGHT
Burvestību, maģijas un brīnumu nakts!
Vakara vadītāja – pasaules slavenā iluzioniste un starptautisko prēmiju laureāte Jeļena Paļčevska!
Vakariņas no OZO Club šefpavāra.
31.12.2022
Latvijas dzelzceļa vēstures muzejs, Lielā zāle
Adrese: Uzvaras bulv. 2a
Programma no plkst. 20.00 līdz pulksten 04:00 no rīta
Ierašanās no plkst. 19:00
Cena par vienu pieaugušo: no 165 EUR
Cena par vienu bērnu: no 50 EUR, cenā saldā dāvana no Salatēva un Sniegbaltītes
Pasākuma valoda: latviešu, krievu
Apraksts
Skaistākā un jautrākā Jaunā gada sagaidīšana balle būs šeit – Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā! Svētku zāle būs pilna ar noslēpumiem un maģiju, brīnumiem un burvestībām!
Mēs jums garantējam: acis žilbinošas dekorācijas, fantastisku atmosfēru, jautru kompāniju, izsmalcinātu ēdienkarti, dāsnas dāvanas, jautrību un smieklus visas nakts garumā, salūtu pusnaktī un dejas līdz rītam!
Jaungada balles viesus gaida daudz pārsteigumi: cirka mākslinieki, dejotāji, dziedātāji un muzikanti! Kā arī fantastisks gaismas šovs, iluzionista priekšnesumi, cilvēka-plastilīna neiedomājamie triki. Bet pusnaktī ikviens varēs izbaudīt gardo Jaungada desertu un priecāties par krāšņo Jaungada salūtu!
Jaungada nakti piepildīs skaista dzīvā mūzika, maģija un pārsteigumi no vakara vadītājas Jeļenas Paļčevskas, kura ir profesionāls iluzionists un starptautisko prēmiju laureāte!
Kopā ar jums visu Jaungada nakti būs arī profesionāls fotogrāfs, kurš dāvinās balles viesiem fotogrāfijas!
Pirms balles oficiālās atklāšanas, no plkst.19:00 līdz 19:45, viesiem būs iespēja foto stūrītī uzņemt pirmās skaistās fotogrāfijas, kas paliks par piemiņu no Jaungada nakts. Tāpat būs laiks iepazīties ar blakussēdētājiem pie galdiņa un sākt nobaudīt bagātīgās vakariņas, kas tiks servētas kā „zviedru galds” un papildināts visas balles laikā.
Zālē svētku galdi klāti 10 -12 personām.
Balles viesi pasākumā var ienest alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus bez ierobežojuma!
Dress code – svētku.
Balles programma
19:00 – 19:45 oficianti sagaida viesus ar welcome drink un pavada pie skaisti klātiem svētku galdiem
19:45 – 20:00 viesi ieņem savas vietas pie galdiņiem
20:00-23:45 Jaungada šova programma
23:45 – 00:00 Valsts Prezidenta apsveikums
00:00- 00:30 Jaungada salūts
00:30 – 01:30 Jaungada šova programmas turpinājums
01:30 – 04:00 balle turpinās ar diskotēku un dejām
ĒDIENKARTE
Sagaidīšanas kompliments
- Glāze dzirkstošā vīna
- Bezalkoholiskais kokteilis
- OZO pašmāju piparkūkas
Aukstais galds (furšets)
Salāti
- Jaukto lapu salāti ar baltās zivs fileju, bulguru, svaigiem dārzeņiem un mārrutku – diļļu mērci
- Spinātu salāti ar cāļa krūtiņu, grauzdētiem turku zirņiem, marinētām sēnēm un graudu sinepju mērci
- Jauno kartupeļu salāti ar liellopa gaļas rostbifu, kaperiem, un marinētām sēnēm graudu sinepju mērci
- Klasiskie cepeša salāti ar marinētiem gurķiem un pašmāju majonēzes mērci
Zivju uzkodas
- Garšaugos mazsālīta laša fileja ar Kalamata olīvām
- Tvaicētas tīģergarneles Tom yum marinādē ar jūras kāpostu salātiem
- Tradicionālā siļķe kažokā
- Balto zivju medaljoni ar tomātu-burkānu relišu
Gaļas uzkodas
- Lēni gatavota cūkgaļas fileja ar brendijā marinētām plūmēm
- Aknu pastēte ar dzērveņu želeju un rozmarīna fokačas grauzdiņiem
- Liellopa gaļas satē iesmiņi ar marinētiem dārzeņiem
- Vistas gaļas balotīne ar spinātiem un sieru
Veģetārās uzkodas
- Rīspapīra rullīši ar sieru un dārzeņiem
- Svaigu dārzeņu stienīši ar turku ziņu humusu un sezama sēklām
- Grilēta baklažāna rullīši ar fetas sieru un marinētu papriku
- Marinējumu un sālījumu izlase (noteikti jāiekļauj gurķi, šampinjoni uc. Sēnes)
- Svaigi cepta maize, sviests, tomātu krēms
Pamatēdiens (furšets)
- Foreles un mencas medaljoni ar kaperu citrusa mērci
- Lēni gatavots cūkgaļas cepetis ar graudu sinepju mērci un šampinjoniem
- Aroniju vīnā sautēts tītara šķiņķis ar burkāniem un pērļu sīpoliem
Piedevas
- Zaļumu sviestā cepti jaunie kartupeļi ar sviesta pupiņām un spinātiem
- Karamelizēti sakņāji ar sinepju sēklām un medu
- Pašmāju sautēti kāposti ar kumīnu
Deserts (furšets)
- Piparkūku trifeles baltās šokolādes glazūrā ar kaltētām dzērvenēm
- Mini Ziemassvētku augļu kēksi
- Kraukšķīgais ābolu sacepums ar upeņu ievārījumu un vaniļas mērci
- Mandarīni
Dzērieni (furšets)
- Galda ūdens ar garšaugiem
- Kafija
- Tēja
- Piens
- Cukurs
- Medus
MENU BĒRNU FURŠETA GALDAM
- Mini vistas gaļas burgeri ar gurķu mērci, Čedaras sieru un tomātiem
- Vistas gaļas strēmelītes ar kokteiļmērci
- Pašu gatavoti jauno kartupeļu čipsi ar siera mērci
- Svaigu dārzeņu stienīši ar krējuma mērci
- Siera un ķiršu tomātu iesmiņi
- Kārtainas mīklas standziņas ar sieru
- Sivēni sedziņā vai cīsiņš mīklā
- Lollipopi baltās šokolādes glazūrā ar drupinātām avenēm
- Šokolādes un zemeņu piens